Announcement

Collapse
No announcement yet.

Handige reviews fitness apparatuur en voedingssuplementen

Collapse
X
Collapse

 • Handige reviews fitness apparatuur en voedingssuplementen

  Handig, deze sites met ervaringen, klachten en reviews van bedrijven in Nederland en België. Hier kun je in één oogopslag zien of een bedrijf negatieve ervaringen heeft opgeleverd voor bestaande klanten.

  Op het forum worden vaak ervaringen uitgewisseld, en dit soort sites kunnen op een zelfde manier bijdragen aan de informatie die je nodig hebt om een goede aankoop op internet te doen.

  Zo hebben zijn we bijvoorbeeld een review tegengekomen van PerfectBody, een Nederlandse site voor Voedingssupplementen. We kunnen hier zien dat de klanten over het algemeen tevreden zijn. Met name levering en het bestelproces worden hoog gewaardeerd. De prijs, niet onbelangrijk leek ons, daarentegen valt dan weer wat tegen en is aan de hoge kant.

  Perfect Body leverde al aan bijna 70.000 tevreden klanten. Als je voor 5 uur 's middags bestelt heb je je pakketje de volgende dag al in huis. boven de 30 euro worden bestellingen ook nog gratis thuisbezorgd! Met name de vitamine- en mineralenafdeling heeft een uitgebreid assortiment, maar er is ook een Bodybuilding-gedeelte, met onder andere pre-workout shakes, creatine en eiwitpoeder.

  Als we even verder kijken naar onze Zuiderburen, dan komen we ook een review tegen van FitnessDelivery, een online leverancier van Fitnessapparatuur. Wat zegt deze ervaringsite over deze online webshop voor fitnessartikelen? Deze site scoort erg goed, en ook met name op de prijs, dit in tegenstelling tot de vorige pagina. Volgens de gebruikers is het een betrouwbare site die altijd goed levert. Goed om te weten als je weer eens nieuw materiaal zoekt!

  FitnessDelivery levert mooie producten waarmee je thuis kunt trainen voor als je even geen zin of tijd hebt om naar de sportschool te gaan. Denk hierbij aan dumbells, pull up bars, kettlebells, resistance bands, maar ook groter materieel zoals bijvoorbeeld squat racks.

  Fitness Delivery bezorgt gratis vanaf 75 euro, en voor 21:00 besteld is morgen in huis. Ze hebben ook een showroom in Hilversum, mocht je een kijkje willen nemen.

  Naast Perfect Body en Fitness Delivery kun je op Nederland Review nog andere gezondheidsites vinden met daarbij handige reviews van klanten. Zo worden bijvoorbeeld SportCity, FlinnDal, MyProtein, Drogister.net en Koop Vlees Online besproken. Handig voor als je wil bekijken of er toevallig klanten zijn geweest met een vervelende ervaring, zodat je die jezelf kunt besparen.

  Ken je zelf nog een goede review site waar je je mede forumleden op zou willen wijzen? Aarzel niet en maak een topic aan, help elkaar tijdens de zoektocht op het internet, zodat we allemaal het beste materiaal tot onze beschikking krijgen!
   Posting comments is disabled.

  Article Tags

  Collapse

  Latest Articles

  Collapse

  • Is het Mediterrane dieet gezond?
   Admin Bodynet
   Het Mediterrane dieet is een dieet dat voorkomt uit het idee dat mensen rondom de Middellandse Zee, weinig last hebben van bepaalde ziekten in vergelijking tot andere Westerse landen. Onderzoekers zagen lagere cijfers en concludeerden dat dit te maken had met een beter eetpatroon. Hier zie je welke producten er voornamelijk gegeten worden bij een Mediterraan dieet.


   Wat is het Mediterrane dieet?

   Het Mediterrane dieet is gebaseerd op producten die met name in de jaren...
   2 weken geleden
  • Beter concentreren dankzij slimme verlichting
   Admin Bodynet

   Als je na het lezen van deze eerste alinea afhaakt, dan komt dit misschien omdat het onderwerp je niet aanspreekt, of dat je de schrijfstijl niet prettig vindt. In beide gevallen bieden we daarvoor onze excuses aan, toch is er nog een derde mogelijkheid; misschien heb je wel degelijk interesse, maar heb je moeite om de focus te houden op deze tekst. Dit kan diverse oorzaken hebben, waarvan de kwaliteit van licht een belangrijke rol kan spelen. Is het mogelijk om jouw concentratievermogen...
   14-05-2019, 08:25
  • De belangrijkste krachttrainingsoefeningen voor keepers 
   Admin Bodynet
   Bonkige verdedigers en fysieke aanvallers houden graag hun prestaties op het veld op peil door altijd aan hun kracht te blijven werken door middel van krachttraining. Als keeper raak je aanzienlijk minder fysiek in aanraking met je tegenstander, maar dat betekent niet dat het niet zinnig is voor een doelman om aan krachttraining te doen. Ook de prestaties van een keeper kunnen met gerichte oefeningen verbeterd worden, zodat hij op het moment dat het noodzakelijk is vanuit stilstand zo goed mogelijk explosief in actie kan komen. We geven hier een aantal voorbeelden van krachttrainingsoefeningen voor keepers.   Snel van links naar rechts kunnen

   Eén van de belangrijke vaardigheden waar een keeper aan moet blijven werken, is het snel kunnen bewegen van de ene kant van het doel naar de andere kant om een inzet te stoppen. Daarvoor zijn snelle samentrekkingen van spieren, oftewel contracties, nodig. Om dit te trainen kun je zogenaamde zijwaartse ballistische bewegingen oefenen. Hierbij kun je een BOSU bal gebruiken, een soort gehalveerde zitbal of skippybal voor fysieke oefeningen. Hierop kun je bijvoorbeeld een zijwaartse shuffle zoals te zien op de onderstaande video, en deze te combineren met een vuistslag waarbij je doet alsof je een bal wegstompt.
   Snel zoveel mogelijk kracht leveren Omdat je als keeper veel stilstaat en vaak plotseling in actie moet komen, moet je er op trainen om in zo’n kort mogelijke tijd zoveel mogelijk kracht te kunnen leveren. Dit verkleint ook de kans op blessures wanneer je aanspraak maakt op die explosieve krachtsinspanning. Hiervoor kun je plyometrische oefeningen doen die kracht ontwikkelen. Bijvoorbeeld zogenaamde plyolunges zoals te zien in de eerste onderstaande video, waarbij je vanuit een gespreide rekbeweging snel van positie verspringt. Een andere oefening is de starburst zoals te zien in tweede onderstaande video, waar...
   04-03-2019, 14:01
  • Waarom wielrennen goed is voor je spieren
   Admin Bodynet
   Houd jij van fietsen? Dan is het tijd om een betaalbare racefiets aan te schaffen en direct op pad te gaan. Wielrennen is namelijk ontzettend goed voor je spieren en je hoeft echt geen Tour de France ambities te hebben om te kunnen genieten van deze sport. Fervente wielrenners zeggen zelfs dat wielrennen beter is dan hardlopen. Wat wielrennen nou zo goed voor je spieren maakt, vertellen we je graag.
   1. Je gaat net dat stapje verder
   Hoewel je wandelend of hardlopend...
   05-02-2019, 12:04
  • Wat doet sporten met je huid?
   Admin Bodynet
   Wanneer je aan het sporten bent, zal je niet snel aan je huid denken. Niet alleen je spieren krijgen het tijdens het sporten te verduren, maar ook je huid (het grootste orgaan van je lichaam) krijgt het zwaar. Wat er met je huid gebeurt en wat de gevolgen daarvan zijn, wordt uitgelegd in dit artikel.

   Wat gebeurt er met de huid tijdens het sporten?

   Niet alleen je spieren, maar ook je huid is aan het werk wanneer jij sport. Dit is te merken aan het feit dat je gaat zweten bij inspanning.
   ...
   04-02-2019, 16:59
  • Goede (Sport)voornemens voor het nieuwe jaar
   Admin Bodynet
   Goede voornemens, we maken ze allemaal wel eens! Maar komen we deze ook na?

   Elk jaar proberen mensen hun leven te beteren door minder te roken, minder te drinken, meer geld te sparen, of afvallen door te gaan diëten.

   Ook sporten staat hoog op het lijstje van de goede voornemens. We willen graag wat fitter worden of toch een paar kilootjes kwijt na de feestdagen. Maar door de drukte is het vaak een gedoe om naar de sportschool te gaan. Daarnaast wil je eigenlijk helemaal...
   18-12-2018, 23:09
  Working...
  X